duminică, 22 august 2010

Dedicat autorului.

Salut, bine te-am regasit.


..........

- Sa inteleg ca te-ai schimbat, omule, esti TU, in toata puterea acestui banal pronume. Te gasesc iar nebun, te gasesc iar fericit, te vad iar exact la fel cum te stiam, tipul care canta la miezul noptii singur pe strada "Vara asta este Zuuuuuuu!". Mi-a fost atat de dor de tine, credeam ca te-am pierdut, credeam ca vara asta ne-ai lasat pe toti, inclusiv pe mine, credeam ca munca te-a facut sa uiti, stiam ca vei fi ocupat, dar nu chiar atat de mult, dar te "citesc" acum, tu ai ramas la fel.

..........

- Iti mai aduci aminte? Ai fost singur in bataia vantului, ca mai apoi soarele sa te arda si intr-un final, furtuna sa te loveasca din toate partile. Nu te laud, dar ai obtinut cateva lucruri la care multi doar viseaza, nu credeam ca vei rezista, credeam eu si credeau si toti ceilalti ca vei cadea, ca vei ceda oboselii, ca vei inchide ochii, m-ai uimit si ne-ai uimit, in sens bun, in sens rau, dar macar ne-ai pastrat pe toti.

..........

- Ai vrut sa schimbi ceva, imbracamintea iti era reclamata, stilul iti era complet respins, tu, putere, incredere in tine, rezistenta, ai reusit, i-ai pastrat pe toti, ti-ai afirmat stilul, ti-ai jucat si ultima carte, ai mizat mult, totul chiar, si ai castigat. Am invatat: "Daca nu risti, nu castigi!".

............

Iar acum? Cum spui tu? Ce m-ai invatat? Ce ne-ai recomandat tuturor?


MEREU E LOC DE MAI BINE!


Niciodata nu uita:          


CARPE DIEM!