vineri, 9 noiembrie 2012

Sa definim "a lupta"!

Gresim, iertam, gresim iar, traim clipa in fiecare zi. Muncim, luptam...

Sunt aici, sunt singur si imi simt venele supradozate cu sange, simt cum, in mod ironic, ma distrug, nu imi pot crea viitorul, nu mai vreau sa imi amintesc trecutul, dar trebuie sa traiesc acest prezent alaturi de tine. De ce trebuie ? Pentru ca vreau!

Imi e dor sa scriu...imi e dor sa fiu "eu", iar acum sunt foarte pornit sa fac asta.

Ard, ard atat de tare si in camera asta zac singur. Iti simt parfumul de pe gulerul camasii mele, iti simt aroma care mi-a strabatut trupul, vad scene din "noi" care ruleaza ca un diapozitiv, vad iubito, ne vad.
Stii ca iti spun mereu despre conturul perfect al buzelor tale? Ei bine, acum imi lipsesc, imi lipsesc buzele tale, imi lipseste privirea ce se revarsa asupra mea, imi lipseste ecoul dragostei tale. Nu e nimic, e pustiu, insa un leu zace, fiind pregatit in orice clipa sa evadeze. 
Nu sunt frumos, nici tu nu esti, suntem cel mult draguti, dar impreuna putem defini usor termenul "superb". Nu exista niciun drog mai puternic decat tu, nu exista o stea care sa straluceasca mai frumos in ochii mei decat steaua ta. "Te caut printre stele, alunec printre ele....", sunt gata. Sunt gata sa lupt pentru noi.

Acum imi lipsesti si nu vreau sa ma gandesc la nimic din ce faci, dar nu ma pot opri din a ma gandi la tine. Nu  pot face un pas fara sa te caut, nu te gasesc si imi plange inima cand vad ca nu esti aici. Dar sunt puternic, sunt Cel Mai Rau, sunt aici acum, dar sunt al tau si sunt alaturi de tine atunci cand ai nevoie de mine.

Surprinde-ma, adora-ma, iubeste-ma! 

Sunt un ocean de zambete, sunt un abis de lacrimi ;i in mod paradoxal, esti singura persoana care poate transforma totul in dragoste, oceanul de zambete si abisul de lacrimi vor deveni eternitati de dragoste, de pasiune si amor.

Acum, te vreau, te am si voi ramane mereu acolo, unde imi e locul!