sâmbătă, 11 decembrie 2010

Bitter lemon.

Amar, acru si multi nervi.

Stii? Am urat mereu sa vad persoane plangand, am fost mai "mamos" de mic, dar caracterul bate pe aceeasi unda cu al tatalui meu. Am invatat sa fiu respectuos, dar nu asta conteaza, conteaza ca acum sunt 17 ani de cand sunt prin lumea asta si eu stiu sa respect o fata, si ia ghici, asta nu e un beneficiu. O fata speciala, care iubeste, merita alint, merita tandrete, iar o floare e un nimic pentru ea, dar gestul pe care il faci e o adevarata dovada de iubire. As vrea ca orice fata sa reuseasca sa vada o fata precum o vede un baiat, as vrea ca o fata sa simta fiorul pe care il simte un baiat, atunci cand persoana din fata lui ii raspunde la "te iubesc" si o lacrima i se prelinge tandru pe obraz.
E 1:00, nici urma de somn. Am picat in plasa. Dar nu inteleg. Daca te respect, daca ma comport frumos cu tine, daca te iau in brate cand stiu ca ai nevoie de mine, daca iti spun ca iti sunt alaturi oricand ai nevoie, asta inseamna ca te iubesc?
Iti raspund eu, NU, scumpa mea, fac ce vreau cu tine, pot fi respectuos, dar in secunda 2 pot fi cel care te poate face sa plangi si crede-ma, nu o vei face din cauza bucuriei.
Dar, dar...am picat tot eu...am ramas tot eu singur, de ce? Pentru ca "tipele ok" cum s-ar zice sunt luate de tipii aia care o freaca la rece prin baruri pana la 3 dimineata, o ard pervers pe acolo si se intorc fumati acasa. Ok, nu ar fi asta o problema, dar vine a si a doua zi, cand tipa zice: "Iubi, vreau sa ies si eu in seara asta cu fetele in oras!". Si el, ca un macho ( idiot, cretin, dobitoc, incult, posesiv, las ) spune: "Eu nu sunt indeajuns de bun? Ce iti mai trebuie sa iesi si cu ele?" sau, unele mai norocoase, apuca sa plece si nu trece o ora si incepe interogatoriul: "Unde esti? Ce faci? Cu cine esti? Mai stai? De ce ti-ai luat bluza rosie? De ce se aude muzica asa tare?", de ce esti asa de idiot ba, baiatule?
Bun, o fi el idiot, dar ea cum e odata ce accepta toate astea? Nu reusesc sa inteleg, cel care o supune la interogatoriu e bun, cel care o asupreste, efectiv, e bun, iar cel care o respecta, o ingrijeste si toate acestea, fie isi primeste "papucii", fie este facut sa ii dea "papucii".

Ok, aceea care face acest lucru nu are nicio vina, cred, as spune doar ca nu isi cunoaste calitatile, nu isi respecta principiile si urmareste stereotipul feminin al anilor '80-'90, cand femeia era sub barbat domne`, sa fie clar !

Dar, pentru numele lui Dumnezeu, exista si fete care fie vor sa scape de calvarul asta si fete care nici macar nu se gandesc sa treaca prin asa ceva ! Tot respectul pentru ele !