duminică, 29 noiembrie 2009

Ganduri, sentimente, emotii!

Sunt atatea lucruri la care ma gandesc acum, am avut atatea lucruri de facut azi, de exemplu: am citit, am ascultat muzica, am mixat, am scris, am facut curatenie, am desenat si am inteles perfect de ce fac toate aceste lucruri, de ce? pentru ca imi lipsesti, iar cand spun ca imi lipsesti e ca si cum unui ocean i-ar lipsi pestii, unui pinguin i-ar lipsi gheata, sau unui univers, stelele. M-am gandit atat de mult la tine si la noi, incat as putea sa incep sa scriu o carte in care sa scriu despre lucrurile pe care as vrea sa le fac cu tine, alaturi de tine, in tine sau prin tine! Am sa enumar cateva din lucrurile la care m-am gandit, care mi-au atras atentia, lucruri care sunt importante pentru tine, iar prin tine devin importante si pentru mine.

Dormitorul la care visam mereu, impreuna, nu e cafeniu, dar e minunat!



Masina pe care m-ai facut sa o privesc altfel!



Animalele care iti plac!



Casa noastra!



Genul nostru: Club!

Melodia noastra!

Si toate acestea au un rost, au un sens, pentru noi 2, cei care traiesc cu nevoia unuia de celalalt, care traiesc unul pentru celalalt!



Melodia noastra!




Si toate acestea au un rost, au un sens, pentru noi 2, cei care traiesc cu nevoia unuia de celalalt, care traiesc unul pentru celalalt!

Trance music

Nu cred ca sunt foarte multi care cunosc acest gen de muzica, dar sunt convins ca multi din tinerii zilelor noastre l-ar agrea sau il agreeaza deja! Trance este un stil al muzicii electronice, având la bază stilul techno, apărut în vestul Europei la începutul anilor 1990, caracterizat printr-o linie melodică densă şi intens stratificată. Trance este un stil muzical relativ recent. Rădăcinile sale ca stil al genului electronic se găsesc în cadrul muzicii techno, când la începutul anilor 1990 în cluburile din vestul Europei îşi făcea apariţia un nou stil muzical, stilul trance. Caracterizat printr-un ritm profund, o construcţie puternic stratificată şi printr-un beat uşor care este întrerupt uneori pentru a atrage atenţia asupra unei inserţii vocale, trance-ul creează o ceea ce unii numesc “uplift”, o senzaţie deosebită de oricare alta pe care o poate insufla un gen muzical, întrecută probabil în intensitate doar de ritmurile clasice de tobe şi vocalizele corale. Trance-ul este de mai multe feluri:
-progressive trance - caracterizat printr-o dezvoltare treptata si lenta a liniei melodice;
-vocal trance - substil puternic ritmat in care partea vocala este dominanta;
-hard trance - un trance-house mix latura house venind, în principal, cu reprizele acute de beat şi accentul de bass;
-psy- trance - provine de la psychedelic, care are temelii mult mai vechi decât trance-ul în sine, şi care este considerat adesea sinonim cu stilul goa-trance;
-trance ambiental - cu o linie melodică uşoară, fără accente evidente de bass.
Sitlul dream este un "copil" al trance-ului pur, acesta fiind purificat si rarefiat de toate influentele, in special substratul techno.


Dj Tiesto- Elements of life



Armin van Buuren



Enjoy!

Astept ( cu nerabdare! )

M-am trezit la ora 7:30 cu un gand nebun, care ma ducea la tine, de fapt, in ultima perioada, majoritatea gandurilor mele duc la tine. Astazi, fiind duminica, neavand teme sau treaba am decis sa imi termin cartea de citit, sa ies cu prietenii la o plimbare, sa fac ceva, orice. De ce toate acestea? Fiind obisnuit ca in fiecare weekend sa fiu la tine, sau sa fiu cu tine, acum imi e foarte greu, ma plictisesc, ma simt coplesit de cei 4 pereti ai camerei mele , de fapt, ma simt coplesit de toata aceasta casa, care parca ma seaca de puteri, ma plictisesc, incerc sa merg peste tot, sa ies cu prietenii, e bine, intr-adevar, dar eu te vreau pe tine, pentru ca tu esti singura care poate umple golul acela care ma face sa ma inchid in mine, sa tac si sa indur pana te vei intoarce! Mai devreme am vorbit la telefon, multi ar spune ca e ceva banal, dar eu si tu consideram, cel mai probabil, acea convorbire, o reintalnire, ti-am auzit vocea de care imi era atat de dor, la fel si tu, incercam impreuna sa depasim problemele care se ivesc, e dificil, e greu, suferim, dar, pot sa spun ca e cel mai bun lucru care mi se intampla. Daca maine te intorci ne vom vedea, nu voi mai fi eu, nu vei mai fi tu, vom fi noi, numai noi! Parca au trecut cateva luni, intr-o singura zi, iti simt lipsa. Ma uit pe ecranul telefonului si vad o poza cu noi, ma uit pe desktop si vad o poza cu noi, am primit un beep, e de la tine, peste tot unde privesc, gasesc ceva legat de tine, legat de noi, iar asta uneori ma dispera pentru simplul fapt ca te vreau acum, doar pentru mine si nu se poate, dar ma afund in speranta si stiu ca te vei intoarce, din nou, la mine, draga mea!