sâmbătă, 20 noiembrie 2010

No dedication.( second shot )

Te crezi puternic?

Simti cum pulsezi energie in fiecare colt al camerei tale? Chinui fiecare petala de floare palita de ardoarea atingerii tale, consumi atat de multa energie, reusesti sa o aduni la loc ca mai apoi sa o consumi iar, simti?
Observi drumul lung in calea ta, drept, si pasesti, trec kilometri fara sa obosesti, maresti pasul, accelerezi, trupul tau nu se mai satura, esti puternic, spune-mi ca da, spune-mi ca simti!
Si totusi, simti ca ascunzi atat de multa de multa iubire in tine? Tu, omule, fiinta cazuta in pacat, tu, amarat muritor, realizezi ca ai atat de multa iubire in sufletul tau si ca nu ai cui sa i-o impartasesti? Simti frenezia cuvintelor tale, te vezi? Te vezi cand esti tot mai lihnit de trupul partenerului tau, realizezi ca placerea carnala mai e stapanita doar de autocontrol? Observi ca depasesti granitele oricarei iubiri stupide si ca incadrezi acest sentiment de care habar nu ai intr-un vis care e de fapt realitatea ta? Tu, amaratule, observi ca esti raspunsul fiecarei intrebari pe care ti-o pui, observi ca esti calauzit sa iubesti? Iubirea ta e infinita, poate, dar zace in tine asemeni unui diamant pregatit sa straluceasca in bataia razelor solare, e atat de bine ascunsa in tine, si va ramane in tine, pana o vei impartasi acelei persoane, acelei persoane care ti-a aratat ca e demna sa duca acest tur de forta mai departe, alaturi de tine.

No dedication.

Ai simtit vreodata ca poti scapa?


Ai simtit ca poti inlatura furia din ochii lor, ca poti lega mai mult de 4 fraze in aceeasi scrisoare de iubire, ai simtit ca poti devora o carte doar pentru ca ti-a placut coperta, ai simtit ca insisti spre un apogeu de care depinzi?

E asa de bine.

Ai simtit trairea din ochii partenerului tau de viata? Ai simtit cum el iti da si tie putere, cum el zambeste din cauza ta, ai reusit sa-l intelegi si sa-i dai un sfat, in tot acest timp, reusind sa-l tii alaturi de tine?

Ai simtit cum corpul tau o ia razna, si ...sunt sigur ca ai simtit cum arzi ca o torta, puternic si constant, doar pentru ca iti e dor de o persoana draga? Ai vazut sclipiri in privirile celor care isi atinteau ochii asupra ta, gaseai zambete pe fetele lor? Da, da, da, sunt absolut sigur ca ai reusit sa faci asta!

It`s the easiest way in your long journey, you`ll simply have to follow your instincts in this complicated dream, hm, it might not be a dream, it should be...hopefully a good thing for you, so, you don`t give a shit about this, ok ok, I was a bit too hard on this one, but you should know, if you want the moon, you can keep your cursed hope or you can die trying to have the moon, because in your mind, you are the best damn thing ever happened to you.