vineri, 18 decembrie 2015

De damă.

Ca tine. Vreau sa te sarut. Sa imi musti buza inferioara, abia dupa ce o privesti insistent. Sa ma intrebi, usor, soptind la ureche: "ce vrei, dragule?" . Sa ma faci sa tremur puternic si sa imi controlezi corpul, doar cu atingerea usoara a mainii. Sa imi strangi gatul si sa iti tipe trupul ca ma vrea. Apoi din inima sa zboare sentimente in jurul nostru si sa le asezam frumos in inimioarele pe care le-am conturat impreuna. Vreau sa merg cu tine inainte, inapoi si iar inainte. Vreau sa imi scrii ca vrei, ca simti, ca intelegi, ca eu...ca nimeni altcineva. Vreau sa ma bagi in seama cand ai motiv, cand nu ai, cand faci ceva si cand stai pe loc. Vreau sa iti fie dor de mine doar cand respiri si daca nu sunt eu tot ce vrei, sa ma faci tu sa fiu. Asa.
Ca tine. Nu ma enerveaza nimeni. Nu greseste nimeni. Dar tu, nu pleci, ramai cu mine, desi te alung, te alerg, innebunesti cand ma innebunesti, nu esti atenta, esti confuza, nu stii sa alegi sau sa iei decizii, dar asa esti tu, frumoasa cand esti pierduta si cand tipi dupa ajutor, fara ca nimeni altcineva in afara de mine sa le auda. Gresesti cand tipi, plangi, intrebi, suni, inchizi, disperi, dar esti tot asa, high, cum esti tu, ca altfel nu am vorbi.
Pentru tine. E greu. Sa ma cauti, sa ma innebunesti, sa ma tii sau sa ma schimbi. Sa fii langa mine cand cad deplin in ganduri si tacere, cand incerci sa ridici ceva ce pare ca nu se va mai ridica niciodata. Sa tii un leu in frau e greu, sa tii un leu veritibil in frau e aproape imposibil, dar se poate, cand asta este cu adevarat ce vrei.
Vreau sa innebunesc orice simtire a oricui, sa nu mai intelegeti nimic, atunci cand credeti ca ati inteles de fapt tot. Vreau sa va las impresia sa stiti, dar sa nu uitati, ca niciodata nu veti sti suficient. Vreau sa credeti ca ma aveti, cand de fapt, m-ati pierdut de mult. De urma mea sa nu mai dati, decat atunci cand vreau sa ma vedeti. De glasul meu sa n-auziti, decat atunci cand meritati sa m-auziti.

Sa tac acum, ca de spus, am spus destul.

( am crezut ca mi-am iesit din mana. NOT ! )