duminică, 5 mai 2013

Fără mulțumesc.

Știam că la un moment dat, am să cedez din punct de vedere fizic, nu voi ști ce să fac și voi avea nevoie de cineva care să fie acolo, alături de mine, care să știe ce, de ce să facă, care să mă sfătuiască, destul de banal până aici, așa că mă voi rezuma la tot ce înseamnă blogul acesta.

Eu nu îți mulțumesc pentru că mi-ai fost alături, iar fruntea mea fierbinte zăcea molcom și timid în palma-ți care era catifelată și în aroma căreia mă cufundam, visând la un viitor perfect împreună.

Eu nu îți mulțumesc pentru pastila pe care mi-ai dat-o, dar țin să îți reamintesc că un drog perfect este și rămâne un drog perfect și asta deoarece nimic nu îl poate depăși, nimic nu este mai bun calitativ ca el și evident, efectele sale sunt tot ce îmi puteam dori, efecte care îmi înșiră un amalgam de sentimente ce îmi străbat șirea spinării ca niște unghii mult prea ascuțite, provocându-mi o plăcere pe care nu vreau să ți-o descriu, și nu pentru că nu am cuvinte, ci pentru că în final, vei simți fiecare cuvânt al meu ca pe un etern, un etern pe care ți-l dorești pentru noi.

Eu nu îți mulțumesc pentru răbdarea și bunăvoința de care ai dat dovadă în fiecare clipă, pentru apropiere, pentru forța de a face leul să-și revină. Un leu căzut e un leu care trebuie să se ridice, mai triumfător ca niciodată, iar tu ai înțeles asta.

Eu nu îți mulțumesc pentru teama de care ai dat dovadă din cauza surprinderii pe care am provocat-o în mintea și sufletul tău și asta deoarece nu m-ai văzut niciodată așa, răpus parcă de o căldură mult prea neagreabilă pe care nu o pot descrie, o căldură asemeni unei lame de cuțit puțin înfipt în pielea-mi moale, timidă, o lamă ce mi-a străbătut întregul corp la o adâncime mică, fără să îl pot opri, însă tu!, DA! TU! Tu ai prins blestemata aia de lamă în palmă și ai scos-o din mine, asta pentru că funcționăm ca un întreg, un întreg perfect, de neoprit. Asta pentru că poți știind că pot eu, asta pentru că vrei, știind că vreau eu.

Eu nu îți mulțumesc pentru tot.

Eu îți sunt recunoscător prin tot ceea ce însemn eu, și cred că asta e mai mult decât orice mulțumesc.