miercuri, 17 februarie 2010

Ce ador...


Am primit o leapsa de la Sinzy in care trebuie sa mentionez lucruri sau persoane pe care le ador. Exista o problema, cand tot ceea ce adori se invarte in jurul unei persoane ce faci? Hm, ia sa incerc. Asadar:

Dorinta

Dorinta istovitoare de a scrie. Cuvinte dezordonate marcate de cate o prezenta simbolica, fara urma de inteles. Actiuni banale, menite unui singur lucru sau tuturor. Pasi repezi spre casa, liniste, sec, sete de euforie, de dragoste. Ura din privire intensificata de ochii caprui, patrunzatori, reusind oricand sa distruga orice avea sa le stea in cale. Costumul negru, cravata stransa si deloc incomoda. O cale si mai mult dor, o ultima speranta si cateva lovituri pe coridor. Dorinta de eliberare, nimeni in jur cu vreun scop, cu vreun inteles.

Pana de curent

Ieri, am venit de la scoala si m-am apucat sa imi fac temele, am reusit sa imi caut tot ce imi trebuia pentru scoala, am gasit si niste programe pe care le cautam de mult timp, totul mergea prea bine de altfel, curios, ce sa zic... La ora 5 pm in timp ce editam un afis s-a luat curentul, cand tocmai trecusera 3 ore de cand lucram la el. Am asteptat cateva minute, am mers sa beau un suc intre timp si dupa jumatate de ora, vazand ca nu vine, m-am resemnat cu gandul ca nu numai mie mi se intampla, ci tuturor, mai ales in localitatile din apropierea orasului. Am stat destul timp asa si am ajuns la concluzia ca e foarte bine sa ai cat mai multe aparate care functioneaza pe baterii. Seara am avut parte de o cina romantica, la lumina lumanarilor, oare mi-as putea dori ceva mai mult? Sigur ca da, un somn adanc...si asa a si fost pana la ora 12 cand inegalabila sursa d eenergie electrica a pornit si a luminat casa dupa 7 ore de bezna si injuraturi.