duminică, 12 decembrie 2010

Te-am pierdut cand te iubeam...( nu am plans vreodata atat...)

Undeva, candva am gasit un paradis,
Promis, pentru noi doi.

Imi e atat de dor, te vad in fiecare imagine, te regasesc in fiecare cuvant, in fiecare sunet, nu, e mult prea greu fara tine.

Am realizat ca esti surprinzatoare, doar privindu-te,
Te-am inteles intotdeauna, doar ascultandu-te;
Esti jumatatea mea, doar atingandu-ma;
Ai facut planeta sa se miste, doar soptindu-mi;
Am sa te iubesc mereu, doar...doar pe tine.

Stii? Este ora 10:09 si scriu articolul asta cu ochii sfasiati de lacrimi. As vrea sa am o sabie, sa imi vars ura pe orice sau oricine imi pica in cale, as vrea sa ma razbun, fara motiv, as vrea sa nu imi fie mila, sa distrug in masa orice, pentru ca eu nu mai pot, nu pot asa, nu pot fara tine. As vrea sa vad suferinta, sa ii vad pe toti cum sufera si sa imi vars toata ura pe ei, sa ii torturez, sa ii distrug atat fizic, cat si psihic, vreau sa simta si ei ce simt si eu.
M-am saturat sa fiu cauza principala a lacrimilor tale, m-am saturat sa aud ca sunt doar o durere pentru tine, m-am saturat sa aud ca vrei sa fugi, ca vrei sa scapi de tot doar pentru ca eu te-am facut sa suferi.
Ai uitat nu? Ai uitat blestematele alea de mesaje : Te iubesc, te ador, mi-e dor de tine si toate astea? Ai uitat ca lumina aia se oprea sau pornea de fiecare data cand treceam pe drumul ala, ai uitat nu? Ai uitat de sarutul ala furat inainte sa intri in curte care, ti-o jur, era cel mai frumos lucru, ai uitat cum plangeam, chiar daca nu eram impreuna, ai uitat cum am ras cu lacrimi, ai uitat nu? Ai uitat cand te strangeam cat mai tare in brate ca sa nu iti mai fie frig? Mi-ai spus sa nu scriu despre tine pe blog, am incercat sa nu o fac, dar nu pot, aici e un alter ego al meu.
Stii de ce imi pare rau? Imi pare rau ca ai spus ca iubirea mea a fost falsa, desi ai spus-o cu alte cuvinte si te rog sa stii ca daca pana acum nu stiai cum sa crapi inima unui om, ai aflat acum, pentru ca pot sa simt, eu nu mai am inima, au ramas doar firimituri....

Te-am iubit, enorm, te iubesc, si pentru ca te iubesc nu voi mai avea niciodata de a face cu tine...ingerul meu!