duminică, 20 februarie 2011

Sa zbieri de placere autorule.

Sa scrii frenetic, sa nu te poti abtine, sa nu te poti controla, sa fii hot, din tot ce furi sa creezi, din tot ce poti sa aduni, sa-ti indeplinesti visele sa reusesti. Sa cazi in temnitele placerii, lanturile reusitei sa te stranga si mai tare, patul rosu al puterii sa fie si mai tare, plapuma pasiunii sa te incalzeasca si mai tare, sa reusesti omule, sa reusesti, sa reusesti.


Inima, inima mea! Esti atat de puternica, te simt in mine, simt cum te joci cu inima mea, iti simt prezenta atat de placuta, da-mi voie sa imi cad intr-o groapa a placerii, cu tine. Esti prezenta si aici, si acolo, mai devreme te intalnisem acasa, iar esti aici, nu pot sa cred, esti reflexul meu mintal, esti drogul meu efemer, da, efemer, treci prea repede si ma faci sa mai vreau, sa te intorci, mai mult, mai mult, mai mult...


Buzele ei ii sarutau piepul incordat, lui ii era teama, nu o cunostea asa. Era atat de lasciva, se mula perfect pe corpul lui si nu inceta sa-i surprinda simturile. Ii simtea buzele precum un curent, un curent placut, de care era indragostit. Nu isi mai incapeau in propriile corpuri, starea lor depasie aceasta conditie.
Mi-a fost atat de dor de tine, nu credeam ca ai sa fii aici, acum, atat de frumoasa...Stiam ca nu s-a schimbat nimic intre noi, stiam ca ramai jumatatea mea ideala, stiam ca ramai pentru mine.


EA: Asa e, dragul meu, te iubesc !