vineri, 8 octombrie 2010

Si suna bine si suna tare.

Ahh, cea mai tare piesa pe ziua de azi.

Zbor zbor sunt mult prea aproape de stele..."
...si chiar asa e, ma simt bine, ziua asta e buna, imi pulseaza adrenalina prin vene, nu am stare, am energie, da, ma simt bine.
Fiecare miscare, fiecare tentatie, fiecare miscare a ta, fiecare miscare a mea, cuvintele mele, ale tale, toate vin pe ritmul acestei melodii si imi cazi in brate, te ascunzi in mine si imi place, esti aici, doar aici, mereu aici. Ma saruti si e bine, e totul bine, dar e loc de mai mult. Ahh, am gresit piesa.
Te ador, te iubesc fara sa ti-o spun, esti numai pentru mine si stii prea bine acest lucru. Asteapta putin, hai sa ascultam impreuna piesa asta.

"Timpul trece altfel cand esti singur singur..
Orele se duc si nu se mai intorc sigur..
Noapte cand se sting luminile se deschid cluburile si gurile rele barfesc figurile le le..
Le invat din mers zi de zi pas cu pas vers cu vers
Nimic nu e ceea ce pare te simti asa de mic intr-un oras atat de mare mare.."

Priveste pentru o clipa in ochii mei, nu, nu te uita la lacrimi, priveste in adancime, observa paleta de culori, da? Sunt culorile pe care mi le-ai daruit tu, le am in intregul corp si vor sa izbucneasca, vor sa-i loveasca cu fericire si zambete pe toti cei din jurul meu.
Nu pot sa cred ca esti aici, TU esti inca aici, si iti jur pe ce am eu mai de pret, e minunat. Nu ma intereseaza cum te imbraci, nu ma intereseaza cum ti-ai aranjat parul azi, ma interesezi doar tu, ca suflet, mi-e de ajuns. Nu iti cunosc tristetea, nu iti cunosc chipul palid si ochii plini de lacrimi, eu te cunosc asa cum esti, zambitoare, nebuna, fericita, mereu alaturi de mine.
Simti ritmul piesei, bass-ul e imbratisarea ta de care nu ma mai pot desparti, fiecare sunet de inalta frecventa imi gadila urechile, imi face trupul sa tresara, exact cum faci tu, doar ca tu te descurci mult mai bine.
Simteam nevoia sa ma descarc, nu, nu e inca de ajuns, vreau sa te vad in fata ochilor mei, sa-ti vad buzele la mai putin de 5 centimetri de ale mele ca apoi sa se opreasca totul si sa visez, sa visez cu ochii inchisi realitatea pe care mi-o oferi.

Nu e mult, dar e din inima, si e pentru tine!


Grasu XXl & Alina Puscas - Jungla

 CARPE DIEM!