sâmbătă, 16 iulie 2011

Mi-a fost dor !

Cum ar fi sa iti spun ca imi era dor de tine? Cum ar fi sa spun ca as vrea sa te revad? Nu stiu cat timp a trecut, efectiv nu reusesc sa imi dau seama.Am pierdut notiunea timpului, dar se pare ca nu te-am pierdut pe tine. Am pierdut intregul, dar se pare ca a ramas esenta. Ti-am auzit vocea ( Doamne, cat de frumoasa e ! ).


Sunt nebun, vreau nonconformism, vreau putin din tine, chiar putin mai mult. Vreau sa fii aici! Langa mine! Cu mine! Pentru mine ! 6 dimineata, 5, 4, 8, cui ii pasa? Timpul nu are limita, noi de ce am avea? Ajuta-ma iar, vreau sa scriu mult mai mult pe blog. Nu trebuie sa faci nimic, doar sa ma privesti sau sa te gandesti la mine, sa imi vorbesti sa fii tu.


Hai sa fugim ! Tii minte ca planuiam sa fugim? Parinti, un tata nu prea placut, o mama super de treaba, un alt stil de viata, impreuna, ciudat, nou, o viata noua. Cum ar fi sa ne vedem peste 2-3 ani undeva in Miami sau in Antarctica in vacanta? Nu ar fi deloc ciudat, ar fi ceva tipic noua. Nu poti contorsiona ideile in creier, trebuie sa le valorizezi, sa le dai viata, sa le realizezi si sa te realizezi pe tine insuti.


Mai suna-ma o data, fa orice vrei acolo, fa orice vrei aici, libertatea e cel mai usor mod de a te tine aproape. Lupta pentru tot, lupta pentru mine, lupta pentru ai tai, dar crede-ma, cel mai important e sa lupti pentru tine. Esti oare cel mai frumos lucru care mi se intampla?


Ajuta-ma tu sa raspund.