duminică, 6 decembrie 2009

Pricepe!

Crezi ca daca te inchizi in tine reusesti sa faci ceva? Crezi ca daca te separi de lume si t einchizi in coltul tau scapi de probleme? Crezi ca daca lupti independent, vei castiga mereu? Ei bine, afla ca eu, vreau sa te ajut, vreau sa te sprijin. Existi pentru mine si tu stii mult prea bine unde iti e locul. De ce vreau sa te ajut? Pentru asta: "Intotdeauna ai stiut sa fii acolo pentru mine cand lumea mea se termina. Esti ingerul meu. Da-mi voie sa fiu langa tine mereu, sa-ti soptesc "o sa fie bine si acum" ." Tu trebuie sa intelegi ca nu te poti priva de lume doar pentru ca ai trecut printr-o cearta, trebuie sa intelegi ca viata e cruda, iar noi trebuie sa fim puternici, ca sa putem trece orice obstacol. Gandeste-te cum ar fi sa moara unul din noi, da, stiu cum suna, dar doar gandeste-te. Crezi ca celalalt ar mai avea vreun rost? Gandeste-te cati oameni au ramas fara casa in urma unui incendiu, cati oameni sunt handicapati si cati sufera de boli venerice. Crezi ca lor le e usor? Nu le e usor deloc, dar au putere si reusesc sa treaca peste toate acestea. Asa suntem eu si tu, suntem puternici si trebuie sa reusim sa trecem peste, trebuie sa luptam mai vijelios ca niciodata, daca unul cade, cade si celalalt, daca unul castiga, castiga si celalalt. Pricepe asta, asculta si tu un sfat, pe care il primesti de la persoana de care esti sigura ca te iubeste, atat am avut de zis!

Genurile mele de muzica!

Fiind atat de atras de muzica, am decis sa va prezint si voua cateva piese si deasemenea cateva genuri non-comerciale pe care eu vreau sa le promovez, deoarece merita! Asa cum probabil stiti, cititorilor, eu sunt clubber, deci muzica care predomina printre preferintele mele este club ind-ul. Observ ca muzica romaneasca decade pe zi ce trece si imi pare foarte rau de asta, majoritatea artistilor canta acum in engleza, franceza, araba si multe altele.

De neinteles

Nu inteleg de ce nu imi e respectata opinia, eu mereu trebuie sa tac. Nu inteleg de ce unii spun ca sunt rau, eu vrand doar sa socializez. Nu inteleg persoanele care plang in fata mea fara rost, repetandu-mi incontinuu acelasi lucru. Nu inteleg de ce nu ma pot exprima liber, parerea mea fiind o multime vida. Nu inteleg ce fac, dar ei totusi spun ca gresesc.