luni, 25 ianuarie 2010

Orasul meu, Zarnesti


In acest articol am sa descriu succint orasul in care locuiesc, Zarnesti. In continuare am sa va descriu istoricul, asezarea geografica, populatia orasului si inca o importanta activitate ce se dezvolta in acest oras: sportul!

Istoricul orasului Zarnesti

Urmele de locuire prezente pe teritoriul orasului Zarnesti indica prezenta omului in acest areal din cele mai vechi timpuri iar in perioada romana se pare ca au fost inmormantati aici o serie de comandanti ai Legiunii XIII Gemina. Prima atestare documentara a orasului dateaza totusi din 1373 sub numele de Zarna, iar mai tarziu in 1395 este amintit ca si possessio regalis Zerne. Ulterior incepand cu 1437 localitatea apare cu mai multe denumiri dintre care cele mai importante sunt: Zerna, Villa Czerne, Zernyest.

Me, you and emotions

Timpul a trecut, dandu-ne voie sa ne intalnim mai des, lasandu-ne sa ne acomodam unul cu celalalt. Usor, devin din ce in ce mai dependent de tine. Esti drogul de care am nevoie oricand, fie zi, fie noapte, nu as putea refuza inca o doza. Reusesti de fiecare data sa ma atragi, facandu-ma sa vreau sa ajungem impreuna la extazul care ne apropie mai tare. Imi patrunzi in vene, imi provoci acea stare, de drog, de euforie, mai vreau!