miercuri, 8 decembrie 2010

"Dependent de fotografie"

Am adaugat in primul blogroll de pe "Hypnotic Senses", un nou blog care m-a surprins intr-un mod foarte placut.

Blog-ul se numeste "Dependent de fotografie" si efectiv m-a cucerit irevocabil. Cadrele capturate aici sunt pur si simplu geniale, culorile, formele si compozitia fiecarei fotografii este foarte buna.

Nu am gasit, din pacate, mai multe detalii, dar oricum, blog-ul este superb, va invit.

Revino.

"Hai sa mergem".

Zambetul tau, vreau sa fiu eu principalul motiv pentru zambetul tau, pentru fericirea ta. Nu vreau sa scriu nimic artistic, vreau doar sa imi scufund pasiunea in oceanul iubirii tale, iar daca voi fi eu singurul om, intr-o lume a noastra, sa stii ca tu-mi esti infinit univers.
Trecand peste tot, poate nici nu te intereseaza ce scrie aici, poate ca nici nu consideri ca e important, dar daca totul se va termina rau, chiar si din cauza ta, nu voi da vina pe tine, voi da vina pe mine, nu am fost indeajuns de bun.
As vrea sa iti uiti sarutul asupra mea, as vrea ca atingerea ta sa-mi fie ocortirea de care am nevoie in fiecare secunda, as vrea sa te iubesc mai mult decat o fac deja, si vine o intrebare: Imi dai sau imi vei da voie?
Acum, nu vreau nimic, te-am inteles de cand te-am cunoscut, as vrea doar sa taci si as vrea sa iti aduc aminte: "Voi astepta oricat, merita!".