joi, 15 martie 2012

Doar tu și eu...

Doar tu și eu...
Spune-mi, tu crezi în noi?
Jură, că vom fi doi.
Doar tu și eu...

Și amorul pică din cer, sub formă de raze, iar eu mă despic în bătaia lor, mă ard, mă seacă de orice urmă de putere, pierd picături de apă, le văd cum cad și nu pot face nimic. Simt cum soarele e atât de puternic și cad, cad în umbra ta, pentru că tu ai ales să faci asta pentru mine și eu...eu nu pot face nimic. Cad În abisul propriului meu vis, ”vis urât”, cad în durerea mea, e tot mai puternică și eu nu pot face nimic.
E altfel de data asta, e totul diferit, nu mai simt, nu mai pot să simt, sunt rău, sunt aspru și dur, dar m-am săturat să iert, m-am săturat să privesc în gol și să urc spre apogeul altcuiva, care m-a condus de fiecare dată spre nimic. Simt cum sângele fierbe în trupul meu, pentru că asta e tot ce a mai rămas din mine, un trup. Nu mai simt, nu mai văd, ochii îmi sunt orbi și obișnuiam să caut cu inima, dar nu, acum nu mai pot, pentru că inima mea e la tine.
Mi-e dor de ce obișnuiam să fiu, mi-e dor de zâmbetul meu sincer și de fiecare clipă în care vărsam lacrimi de fericire. Lasă-mă să mă despic singur, nu vreau să suferi alături de mine, deși iubesc fiecare milimetru de mine, am vrut să te protejez, să am grijă de tine, să te feresc de ceea ce sunt eu, dar nu pot, te iubesc și te iau cu mine, tot restul vieții.
M-am săturat de fiecare joc de-a inima, m-am săturat de durere și chin, dar poate că așa am învățat să le fac față la un nivel mult mai înalt. Nu mi-e frică de tine, nu mi-e frică de ceea ce va urma, nu mi-e frică de nimic, lupt împotriva tuturor și pentru ei, lupt pentru nimic, dar fac totul pentru orice, în schimb, mi-e frică de mine și ți-o jur, mi-e cel mai teamă să lupt cu mine însumi.
Uite-mă! Sunt chiar aici, în fața ta. Ia-mă în mâini și fă ce vrei din mine, sunt cartea ta și ți-am dat deja voie să mă citești,  ai și făcut asta, dar nu ai înțeles mare lucru. Citește-mi fiecare rând cu atenție, fiecare spațiu gol și fiecare alineat e doar o altă durere, iar fiecare cuvânt e răzbunare pentru mine, mă răzbun în cuvinte, mă răzbun pe tine și nu te las să pleci, nu vreau, nu pot. Mă răzbun pentru tot binele pe care mi-l faci, mă răzbun pentru fiecare dată când ai râs cu mine și am să mă răzbun tot restul vieții mele, doar ținându-te aproape.


7 semne într-o carte, 7 zile de catifea, tot atâtea nopți de dragoste...cu aromă de cafea
Toate parcă-s departe, când privești în oglinda ta, dar sunt la distanță de-un cuvânt...