duminică, 8 noiembrie 2009

Persoana care ma fascineaza!

Asa cum am spus in "Prima postare", voi scrie aici atunci cand am nevoie sa ma exprim, cand vreau sa fiu inteles.Urmatoarea postarea are ca scop exprimarea!

In urma cu doua luni am cunoscut o persoana, o simpla fata, care, ulterior avea sa imi schimbe viata. Aceasta postare i-o dedic ei, din tot sufletul, asadar:

Te-am cunoscut, ne-am prezentat unul altuia, iar apoi ne-am vazut fiecare de vietile noastre, amandoi fiind implicati in alte relatii. Insa, cineva sau ceva, ne-a apropiat, ca prin miracol. Am trecut amandoi prin cate-o despartire, in aceeasi zi. Ne simteam liberi, iar din intamplare, am gasit un subiect de discutie, l-am dezbatut, a urmat altul si altul si noi nu ne mai saturam! Dupa multe ore petrecute pe mess, in care gaseam mereu subiecte de discutie, am decis sa ne intalnim. Si prin aceasta prima intalnire, vedem impreuna, acum, o mare realizare, un incipit pentru ceea ce avea sa devina un vis! Spun vis, pentru ca eu nu reusesc sa ma mai trezesc de doua luni, traiesc o pasiune care ma initiaza, o iubire care imi da putere, o relatie care ma face sa gandesc in viitor. Ai reusit sa ma intelegi, ai reusit sa ma sprijini atunci cand eram trist, ai reusit sa ma sfatuiesti asa cum nimeni nu a reusit pana la persoana ta! De doua luni traim impreuna, spun impreuna pentru ca sufletele noastre stau impreuna, ne dorim ca si noi sa facem la fel, sa stam in casa noastra, sa avem masina noastra, sa avem cainele nostru, insa momentan nu se poate, avem si noi o varsta, dar in ciuda varstei, am reusit sa gandim departe, sa visam cu ochii deschisi, iar cu o ambitie devastatoare reusim sa ne dorim si mai mult un lucru, pe care impreuna speram sa il implinim. De ce fac asta? Fac asta pentru ca:
TU mi-ai deschis ochii
TU mi-ai aratat noi drumuri
TU mi-ai redat speranta
TU mi-ai dat sansa
TU mi-ai aratat ca pot fi mai mult decat ceea ce sunt
TU mi-ai aratat ce inseamna "a iubi"
TU esti cea care merita iubirea mea
TU esti cea care imi umple inima
TU esti TOTUL!

Pentru EA, pentru ca merita, pentru ca e singura care stie ce insemn eu!

Sensation Events!

Unul dintre hobby-urile mele este muzica. Muzica mi-a starnit interesul de a studia acest domeniu amplu mai adanc, asa ca am decis sa studiez domeniul audio si sa il practic. Asadar, am inceput, alaturi de partenerul meu, sa merg la sonorizari pentru diferite evenimente de mica si medie amploare, precum: majorate, party-uri private, sarbatori si altele de acest gen.

Echipa Sensation Events  va sta la dispozitie!

Pentru cunoscatori, folosim urmatoarele echipamente( momentan ):
- 4 fullrange de 15"+1" dotate integral Power Audio;
- amplificare: BT MA-500 (2x500w rms) , BT MA-600 (2x600w rms);
- mixer profesional Dj - Behringer VMX-300;
- crossover BT;
- lumini;
-microfoane wireless.

Dorim, odata cu inceputul noului an, achizitionare a 2 subwoofere, mixer pentru LIVE si cateva lumini.


 

O zi acasa.

E duminica. Stau in casa, in fata pc-ului de azi dimineata si nu reusesc sa plec din camera mea, pur si simplu nu ma simt in stare. Am inceput lucrul la acest blog si pot spune, ca o prima impresie, ca sunt incantat de ce pot face cu el. Asadar, astazi, cred ca ma voi ocupa doar de el, il voi edita si il voi reedita, doar pentru ca imi place si ma atrag lucrurile noi, diferite. Incerc sa imi fac ziua mai buna, iar acest lucru cred ca il pot face prin fotografie, asa ca voi posta cateva imagini pe care le-am facut, nu toate cu aparatul meu, insa le pot considera creatiile mele.
    Masa de sah

    The intensity of flames.                          


    Leaves priority in grass fond.

Straight up to the sky.


Prima postare

Am inceput cu un titlu simplu, evident. Este prima mea postare pe un blog, asadar, o noua experienta pentru mine. Am creat acest blog pentru a-mi da sansa de a ma exprima atunci cand vreau, cand simt nevoia sa scriu lucruri care, fie imi plac, fie ma dezgusta. Un al doilea factor al initierii acestui blog, au fost prietenii mei, care mi-au recomandat sa il fac, asa ca am decis sa ii ascult, pentru ca, pana la urma, toate au un inceput.

Aici voi scrie atunci cand vreau sa marchez diferite momente din viata mea, cand voi vrea sa fiu ascultat sau cand voi vrea sa fiu inteles. Muzica fiind un element primordial il viata mea, voi incerca sa postez si cateva clipuri si piese care imi plac.

Toate acestea fiind spuse, va urez bun venit pe blogul meu!