luni, 4 ianuarie 2010

Noile achizitii

Incerc de ceva timp sa imi imbunatatesc sistemul audio, 2 dintre cele mai importante lucruri de care aveam nevoie fiind un mixer si un microfon. Sonorizarea de la "Hotel Popasul Craiului" mi-a adus un castig destul de bun, astfel, am reusit sa imi achizitionez componentele pentru sistem. Nu o sa dau prea multe detalii, insa va voi arata cateva poze pe care le-am facut cu o camera foto Olympus de 3,2 mpix si care ulterior, au fost editate.

Vino vara!!!

Iarna, acest anotimp fabulos in care toata lumea iubeste, toata lumea e fericita, toata lumea imparte si primeste cadouri si in care totul e "sweet". Aberatii! Nu e deloc asa, sau cel putin nu pentru toata lumea e asa. De exemplu eu nu am fost fericit in perioada sarbatorilor, sau daca am fost, am fost in cateva din aceste zile de sarbatoare, indeajuns de putine oricum. De Craciun am primit niste bani, nu multi, iar de Revelion, am fost la sonorizare si am facut eu singur bani si mi-am luat cadou de Craciun in 2010, mi-am luat cadoul pe care mi l-am dorit. Revenind, nu tocmai aceasta este problema mea. Eu sunt o persoana libera, deschisa la idei noi, sociabila. Imi place iarna, nu am de ce sa mint, dar nu se compara cu anotimpul meu preferat, vara. Vara, ahh, cat de nerabdator o astept. Vara in care toata lumea e libera, toata lumea se relaxeaza facand plimbari, frecventand cluburi, toata lumea petrece. In cazul meu cuvantul "vara" are mai multe intelesuri. Asadar:
Vara = nebunie, euforie, petreceri, cluburi, prieteni, sonorizari, plimbari, bucurie, lipsa scoala si nu in ultimul rand dragoste.
Am iubit, iubesc si voi iubi mereu vara. Vara ies cu prietenii, vara merg in cluburi, vara imi scot sistemul de sonorizari si pun putina muzica pentru scumpii cetateni ai orasului fara ca vreunuia sa nu-i convina, vara iubesc mai tare ca niciodata, iubesc fara limite, sunt entuziasmat, euforic si nebun. Vara, traiesc din nou. Vara e scurta, insa pot sa spun ca o traiesc din plin, nu mi-a parut niciodata rau de felul in care mi-am petrecut vara, pentru ca am facut-o in cel mai bun mod posibil. Dar, vreau sa evoluez, de ce sa nu merg cu trenul 6 ore vara aceasta? De ce sa nu imi duc iubita intr-un restaurant luxos pentru o cina romantica? De ce sa nu imi fac un subwoofer ca sa ating cei 130 de db pe care ii visez? De ce sa nu merg cu prietenii mei in cat eun club saptamanal? De ce sa nu merg cu iubita mea la mare? De ce sa nu citesc o carte car emi-a fost recomandata? De ce sa nu imi intaresc relatiile cu prietenii? De ce sa nu imi fac o coafura noua? De ce sa nu merg intr-un magazin de rochii de mireasa si intr-o bijuterie cu iubita mea? As putea continua asa la nesfarsit pentru ca vara imi vin ideile, vara sunt liber, vara nu are limite si mai ales, pentru ca iubesc vara.