miercuri, 2 iunie 2010

Adevarul.

Dati drumul melodiei, apoi cititi. Fara melodie, nu stiu daca s-ar intelege ceva.


Nu, nu e ca tine, nu , nu ai dreptate.
Niciodata nu ai avut dreptate, nu ai stiut sa te comporti, ti-ai trait viata intr-un haos complet si da, asta te satisface, idiotule!. Nu ai nicio regula si esti mandru de asta, nu ai ascultat, nu ai cerut ajutor, nu ai vrut ajutor. Ai crezut ca poti imparti lumea dupa bunul tau plac, le-ai ingaduit totul unora, iar altora, nimic. Ai vrut sa ii imparti pe toti in categorii, cei buni, cei rai, cei destepti, cei prosti, idiotii si dobitocii. Ai reusit, dar nu mai conteaza, prieteni adevarati tot nu ai mai multi, ramane unul singur.
"Taci dracu`, tu nu ai dreptate. Esti doar un fals, n-am sa cred ce spui, eu am facut ce a fost si este bine pentru mine. Daca mi-am distrus viata, macar am facut-o cu mana mea, indiferent ca iti convine tie, ei, lui si tuturor, de fapt. Nu-mi pasa ca tot ceea ce vezi tu in comportamentul meu este greseala, este dezastru. Suntem departe de unde am pornit, am gresit, am reparat, am gresit iar, am corectat. Ce vrei de la mine?. Am nevoie de o secunda sa respir, sa respir de tot ceea ce tine de tine, de ei toti. N-am sa incui intreaga ura in mine, la fel am sa fac si cu bucuria. Asa am invatat, dar mi s-a spus sa ma exprim, am ascultat. Habar nu ai de nimic, te urasc, te urasc, te urasc!. Nu faci decat sa ma distrugi, pleaca, te urasc !."
Incerc sa te ajut, nu vezi ca gresesti, iti urmezi calea ca un orb. De ce nu incetezi?. Asculta putin in jurul tau, primesti sfat dupa sfat, dar nu asculti, tot ca tine faci. Vezi doar puterea in tine, gasesti narcisismul care a devenit o trasatura rea, nu o calitate, asa cum crezi tu. Nu ii mai urma exemplul ei, nici lui, tu esti unic in felul tau. Ai fi mult mai bun daca ai fi doar tu, tu singur. Te doare?. Te doare enorm, te pot simti. Ma urasti din toata puterea ta, dar taci, nu poti spune nimic, pentru ca stii ca am dreptate. De ce plangi?. Sunt absolut sigur ca asta faci acum, plangi, accepti durerea, ai realizat in sfarsit, personalitatea ta se rezuma la ceea ce esti tu, numai tu. Esti slabit, nu mai ai aceeasi forta, de 3 zile dormi cate doua, poate 3 ore pe noapte, nu mai mananci, tot ce faci este sa inghiti suferinta, dar nu ai de ales. Te schimbi, suferi, revii, la mai bine, la tine.
"(suspinand) De ce nu ma lasi sa cred ca am dreptate?. De ce nu ma lasi sa ma distrug?. Te rog, spune-mi de ce. De ce merit sa ai grija de mine?. De ce ma trezesti la realitate?. Nu, te rog nu. Nu imi zambi, nu ma menaja, nu ma alinta, uraste-ma, te implor. Imi vei face doar bine, vei distruge tot falsul din mine, nu merit sa privesc in fata, nu merit sa ma adresez ei, lui sau tuturor. Ajuta-ma sa sufar, te implor, nu mai pot!. Imi urasc lacrimile, le strang in pumni si indur, nu, nu am sa lovesc nimic. N-am sa-mi patez peretii cu urmele durerii mele, nu, nici asta nu merit. Uite-te te rog la mine, priveste-ma, sunt dezgustator nu?. Stiu ca daca nu ai recunoaste asta, ai minti, dar te inteleg. Ai obosit si tu sa vorbesti singur atat timp, uraste-ma, te implor, e tot ce merit, de la tine si de la ei toti. Lasa-ma sa ingrop toata durerea asta in lacrimi, lasa-ma singur intr-o camera perfect alba, imaculata, fara ferestre, nu vreau sa scap. Am sa stau in centrul ei, voi cadea in genunchi si voi ceda, am sa cedez totul inapoi si am sa raman eu, in genunchi. Nu mai conteaza nicio lacrima, desi fiecare are un sens. Niciun cuvant pentru mine, niciun cuvant de la mine. "
Fac asta doar sa te ajut, meriti tot ce e mai bun. Nu te ridic in slavi, nu te menajez. Ai gresit enorm, dar vei fi iertat, si tu ca si toti ceilalti. Nu ai avut limita, ai crezut doar in succes, dar ai esuat. "O sa fie bine!.", asa obisnuesti sa spui, asa ii incurajezi pe ceilalti, asta am sa iti spun si eu acum, o sa fie bine !. Nu e nevoie sa mi te descrii, nu e nevoie sa te ascult, nu e nevoie sa te inteleg, sunt "eu"-l tau, cel de care te-ai departat. Am evoluat impreuna cu tine, dar fiecare a luat-o pe calea sa, s-a terminat totul. Ne unim acum, ne unim pentru prima si ultima data, nu mai ai nevoie de aripi, caderea ta nu va mai exista. Adio tu. Bine ai venit, eu!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu