miercuri, 8 decembrie 2010

Revino.

"Hai sa mergem".

Zambetul tau, vreau sa fiu eu principalul motiv pentru zambetul tau, pentru fericirea ta. Nu vreau sa scriu nimic artistic, vreau doar sa imi scufund pasiunea in oceanul iubirii tale, iar daca voi fi eu singurul om, intr-o lume a noastra, sa stii ca tu-mi esti infinit univers.
Trecand peste tot, poate nici nu te intereseaza ce scrie aici, poate ca nici nu consideri ca e important, dar daca totul se va termina rau, chiar si din cauza ta, nu voi da vina pe tine, voi da vina pe mine, nu am fost indeajuns de bun.
As vrea sa iti uiti sarutul asupra mea, as vrea ca atingerea ta sa-mi fie ocortirea de care am nevoie in fiecare secunda, as vrea sa te iubesc mai mult decat o fac deja, si vine o intrebare: Imi dai sau imi vei da voie?
Acum, nu vreau nimic, te-am inteles de cand te-am cunoscut, as vrea doar sa taci si as vrea sa iti aduc aminte: "Voi astepta oricat, merita!".


Stai putin, vreau sa realizez ce s-a intamplat. Da, gata ! Noi doi ne-am intalnit, din nou, nu, nu am crezut asta niciodata. Nu pot sa imi revin. Tu chiar existi pentru mine ( stiu ca sunt prea explicit ), tu chiar esti acolo unde am nevoie.