duminică, 12 mai 2013

Dedicat în totaliate ție.


Pink - Just give me a reason - Primul pas, dă drumul melodiei.


Clădesc. Clădesc din data de 11 a unei luni friguroase, o zi ca oricare alta, până la ora 19:56. Da, ora 19:56, când în acea mașină, parcă mai interesantă ca oricare alta, m-am apropiat de tine și am pornit pe un drum necunoscut, singur, doar săruntându-te. Dar TU! Tu mi-ai prins gulerul și m-ai tras înapoi, mi-ai arătat că nu îmi dai voie să pășesc singur, ai vrut să vii cu mine, pe strada noastră, cu sens unic, o stradă foarte solidă, pe care putem alerga cu ce viteză vrem, pe care putem fugi de tot ce poate fi doar în spatele nostru, căci în față este un singur lucru: viitorul nostru comun, pentru care fac orice, absolut orice.

Clădesc. Clădesc de 7 luni care au trecut mult prea repede, luni pe care nu le-am simțit, sunt luni pe care le-am trăit din toate puterile, cu bune și cu reale, am luat orice puteau oferi aceste 7 luni. Noi nu suntem de 7 luni împreună, noi suntem de 1 an și jumătate, ba nu! Suntem de 3 ani sau de 5 ani...de fapt, acum mi-a mai curs o lacrimă și am realizat că sunt de la 1 mai 1993 alături de tine și asta pentru că am ajuns să cred că acea chestie ”să fii făcut pentru cineva” chiar există. Într-adevăr, te-ai pierdut puțin în lume până pe 30 iulie 1993 când am venit eu, un leu care îmbină toate trăsăturile demne de această zodie, puternic, pasional, ambițios, rău, aspru, dar totuși, un leu în adevăratul sens al cuvântului. 

Clădesc. Clădesc orbește, am realizat că pot să nu mă hrănesc, să nu mă hidratez și să fiu totuși, mai mult, mai mult decât ți-ar putea oferi oricine altcineva. Dar știi de ce? Pentru că așa simt eu, pentru că asta îmi doresc și pentru că pentru asta trăiesc. Nu e vina mea că te-ai ales cu mine, probabil așa a vrut destinul și habar nu am cât va dura, dar trebuie să fie cel mai intens, cel mai puternic, cel mai bun, cel mai romantic, cel mai!, și asta doar pentru că asta e hrana noastră, hrana noastră e relația noastră. Pot să traversez un întreg deșert fără apă, eu nu am nevoie de ea, am nevoie de tine, iar tu de mine, hai! Spune-mi că înțelegi ceva, spune-mi că e la fel și pentru tine.

Clădesc. Clădesc pentru un viitor perfect, unul demn de tot ce însemn eu, alături de tine, noi. Sunt absolut sigur că din 1000 de cititori, nu vor fi 20 care vor putea să citească cu adevărat acest articol, nici măcar 10 nu îl vor putea reține, nici măcar 5 nu îl vor putea înțelege, dar nu asta contează pentru mine, căci vreau ca 1 ( un ) singur cititor să reușească toate acestea, TU! 

Clădesc. Clădesc, dar este absolut incredibil. Deschid telefonul să îți scriu și atunci apare mesajul pe care deja l-ai scris, în același timp cu mine, ascult aceeași melodie vreme îndelungată, doar ca să văd cum o pot transpune în ”noi”, totul se petrece în oglindă, iar de fiecare dată când suntem aproape, oglinda dispare și sparge orice mică barieră dintre noi.

Asta este, iubito, mă ai ca să te chinui, mă ai ca să te lupți cu și pentru mine, mă ai ca să trăiești o altă realitate alături de mine, mă ai pentru tot ce însemn eu atunci când te apropii de mine și îmi săruți buzele fremătânde de pofta de a te avea. Mă ai ca să mă cerți, ca să mă superi, mă ai ca să te trezești în fiecare zi într-o dimineață perfectă, mă ai ca să fiu eu mai bun și tu mai potrivită pentru noi, reciproc, de fapt, ne avem unul pe celălalt.

Acum, după ce am dat tot ce am putut în acest articol, de la pasiune, freamăt și dor, până la lacrimi, nebunie și tot ce însemnăm noi, mi-aș dori ca după aceste cuvinte pe care le-am scris cu dragoste și cu maximă sinceritate, să mai adaugi un ”te iubesc” după ce aduni într-o frază cuvintele subliniate din paragrafele anterioare.