marți, 20 aprilie 2010

All that she wants

Asteapta-ma insetata, parca iti simt pulsul inimii, nu mai ai rabdare, vrei sa te desfasori, vrei sa uiti de tot si sa ma cuprinzi in bratele tale.
Vreau sa iti simt abdomenul vibrand, iar muschii bratelor tale sa fie incordati, strange-ma mai tare, am sa rezist, fii sigura. Arzi, te rog, arzi mai puternic ca niciodata, nu ai cum sa opresti aceasta vapaie, nu ai cum sa iti relaxezi corpul, ai nevoie de mai mult oxigen, incepi sa consumi din ce in ce mai multa energie, fierbi. Privirea iti e incetosata, ma cauti disperata in intreaga incapere, dar nu ma gasesti. Palmele iti sunt reci, nu le mai simti, e totul rece in jurul tau, si tu te simti rece, inghetata chiar, arzi defapt. Patura nu iti mai e de ajuns, canapeaua nu mai e primitoare, aerul e tot mai rarefiat, inima incepe sa bata mai puternic, nu mai poti gandi limpede, esti agitata, simti presiunea, incaperea nu iti mai e de ajuns, vrei sa te desfasori, opreste-te! Am ajuns. 
Acum e randul meu, stii ca nu iti pot rezista. Ai incremenit, ai intepenit pe acea canapea, nu mai poti sa te misti. Iti parcurg usor intregul corp cu mana stanga, iar palma dreapta iti gazduieste perfectul fin al fetei. Iti sarut tandru buzele, ochii iti sunt inchisi la culoare, pupilele dilatate. Un sarut senzual pe gat, acel sarut pe care nimeni nu il poate refuza, Ciudat !!! Camera a prins culoare, canapeaua a devenit mai catifelata, intunericul parca se aseaza, ceva e foarte ciudat. Ti-ai pornit sufletul, te misti acum, da, deja bratele tale mi-au inconjurat spatele.
Nu mai poti spune nimic, am ramas si eu fara cuvinte, oricum nu avem nevoie de ele. Nu vreau sa imi vorbesti, nu te cunosc asa, esti diferita, crapa monotonia in zeci de mii de bucatele, asta e tot ce imi doresc de la tine. 
M-am gandit sa iti satisfac orice dorinta si asta doar pentru ca imi place felul tau de a fi,arata-mi ca urasti banalul, arata-mi ca tu nu ai reguli, dovedeste-ti cuvintele, lasa vorbele in urma si fa ceea ce stii ca trebuie, fara regrete.

Nu exista ei, nu exista ele, nu exista acel obiect, nu exista acea stare, existam doar noi, eu exist prin tine, iar tu prin mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu