duminică, 13 iunie 2010

Euforie.

Am pornit, pasesc des, feroce, nu ma mai pot opri, simt.
Nu sunt un visator, nu cred in speranta sau in dorinta, doar in reusita. Simt cum incep sa functionez iar, imi revin, devin tot ceea ce mi-am dorit si asta pentru ca m-am chinuit sa obtin aceasta transformare. Obtin usor lucruri la care inainte ajungeam cu greu, persuasiunea a devenit o calitate de care sunt dependent. Probabil nu am uitat tot, dar cu siguranta narcisismul si egocentrismul meu au involuat, lucru care ma motiveaza tinand cont ca unele persoane mi-au criticat aceste doua "calitati".
Vara?. Da, vara. Si e superba, am nevoie de mai mult si imi voi da, in mod civilizat. N-am sa fiu beat la coltul strazii, n-am sa fiu murdar doar pentru ca am fost la un party, am sa fiu civilizat, in schimb ma voi distra, mai mult ca niciodata. Am prieteni, multi prieteni, nu-mi pasa daca sunt adevarati sau falsi, eu i-am ales si n-am de gand sa ii pierd.
Nonconformismul va ramane obsesia mea, cel de care nu ma pot lipsi. Detaliile, de ele m-am indragostit fara leac, cineva mi-a spus cu ceva timp in urma : "Detaliile sunt cele care fac diferenta!" si i-am dat dreptate acum asa cum i-am dat de fiecare data. Fiecare detaliu e cel care "face diferenta", da sens fiecarui obiect, facandu-l special datorita unei parti minuscule.
Asemeni spuselor lui OScar Wilde : "Daca e vorba sa cred in ceva, cred orice, cu conditia sa fie incredibil!". Incredibil?!. Da, tot ce ma inconjoara e incredibil, atat locuri cat si oameni, atat tehnologie cat si cultura, atat eu cat si voi.
"Singura diferenta intre biruit si biruitor este de doar doua litere", Joey goebel asa sustine, dar e oare adevarat?. Oricare ar fi raspunsul, biruit sau biruitor, aceste doua adjective includ lupta, duritate, putere, tenacitate, lucruri de care eu sunt dependent, pentru simplul fapt ca merita din plin sa lei porti cu tine, sa le traiesti, sa le simti parcurgandu-ti venele intr-un ritm frenetic, merita sa iubesti durerea doar pentru ca stii ca iti va aduce victoria, merita sa iti iubesti trecutul pentru ca stii ca te va lansa in viitor, merita sa ma iubesc pentru simplul motiv ca acum sunt eu, unicul eu.


PS: "A fi bun inseamna a fi sinucigas".

Un comentariu: