sâmbătă, 20 noiembrie 2010

No dedication.( second shot )

Te crezi puternic?

Simti cum pulsezi energie in fiecare colt al camerei tale? Chinui fiecare petala de floare palita de ardoarea atingerii tale, consumi atat de multa energie, reusesti sa o aduni la loc ca mai apoi sa o consumi iar, simti?
Observi drumul lung in calea ta, drept, si pasesti, trec kilometri fara sa obosesti, maresti pasul, accelerezi, trupul tau nu se mai satura, esti puternic, spune-mi ca da, spune-mi ca simti!
Si totusi, simti ca ascunzi atat de multa de multa iubire in tine? Tu, omule, fiinta cazuta in pacat, tu, amarat muritor, realizezi ca ai atat de multa iubire in sufletul tau si ca nu ai cui sa i-o impartasesti? Simti frenezia cuvintelor tale, te vezi? Te vezi cand esti tot mai lihnit de trupul partenerului tau, realizezi ca placerea carnala mai e stapanita doar de autocontrol? Observi ca depasesti granitele oricarei iubiri stupide si ca incadrezi acest sentiment de care habar nu ai intr-un vis care e de fapt realitatea ta? Tu, amaratule, observi ca esti raspunsul fiecarei intrebari pe care ti-o pui, observi ca esti calauzit sa iubesti? Iubirea ta e infinita, poate, dar zace in tine asemeni unui diamant pregatit sa straluceasca in bataia razelor solare, e atat de bine ascunsa in tine, si va ramane in tine, pana o vei impartasi acelei persoane, acelei persoane care ti-a aratat ca e demna sa duca acest tur de forta mai departe, alaturi de tine.
Cititorule, ai simtit vreodata ca esti capabil de mai mult, ai tins vreodata sa atingi o noua limita, pe care dupa o scurta perioada de timp sa vrei sa o depasesti? Gandesc asemeni unei fiare, am nevoie de un simplu instinct sa dezlantui intregul sistem malefic de miscare perpetua pe care as putea sa o descriu asemeni fiecarui sentiment care zace in mine.