sâmbătă, 20 noiembrie 2010

No dedication.

Ai simtit vreodata ca poti scapa?


Ai simtit ca poti inlatura furia din ochii lor, ca poti lega mai mult de 4 fraze in aceeasi scrisoare de iubire, ai simtit ca poti devora o carte doar pentru ca ti-a placut coperta, ai simtit ca insisti spre un apogeu de care depinzi?

E asa de bine.

Ai simtit trairea din ochii partenerului tau de viata? Ai simtit cum el iti da si tie putere, cum el zambeste din cauza ta, ai reusit sa-l intelegi si sa-i dai un sfat, in tot acest timp, reusind sa-l tii alaturi de tine?

Ai simtit cum corpul tau o ia razna, si ...sunt sigur ca ai simtit cum arzi ca o torta, puternic si constant, doar pentru ca iti e dor de o persoana draga? Ai vazut sclipiri in privirile celor care isi atinteau ochii asupra ta, gaseai zambete pe fetele lor? Da, da, da, sunt absolut sigur ca ai reusit sa faci asta!

It`s the easiest way in your long journey, you`ll simply have to follow your instincts in this complicated dream, hm, it might not be a dream, it should be...hopefully a good thing for you, so, you don`t give a shit about this, ok ok, I was a bit too hard on this one, but you should know, if you want the moon, you can keep your cursed hope or you can die trying to have the moon, because in your mind, you are the best damn thing ever happened to you.
Ai simtit acel sentiment de frenezie si, si ai reusit sa iti dai seama ca ai gasit o metoda sa evadezi, si tu chiar ai crezut ca poti sa schimbi ceva pentru toti ceilalti, si si....si ai simtit ca esti atat de capabil incat s afaci bine?

2 comentarii:

  1. Ai simtit cum corpul tau o ia razna, si ...sunt sigur ca ai simtit cum arzi ca o torta, puternic si constant, doar pentru ca iti e dor de o persoana draga? Ai vazut sclipiri in privirile celor care isi atinteau ochii asupra ta, gaseai zambete pe fetele lor? Da, da, da, sunt absolut sigur ca ai reusit sa faci asta!

    A adevarat.. totul e .

    In sfarsit ai reanceput sa postezi mai des >:D<. Continua ! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. like I said.: keep it like this.!:D

    RăspundețiȘtergere