marți, 21 iunie 2011

Put it down on me.

LUPTÁ, 1. Refl. recipr. A se bate corp la corp cu cineva. 2. Refl. recipr. și intranz. A se război, a purta război, a fi în război cu cineva. 2. Refl. și intranz. Fig. A se împotrivi, a se strădui să învingă o greutate, un obstacol. 3. Intranz. Fig. A se strădui să obțină ceva. – Lat. luctare. 
Asadar, a lupta. O sa ma leg de cel de-al treilea sens al verbului, a se stradui sa obtina ceva. E greu, e foarte greu sa obtii tot ce iti doresti si poate ca e greu sa obtii macar jumatate din tot ce iti doresti, insa nimeni nu le poate avea pe toate.
          Am vrut sa lupt singur, am vrut sa ma zbat fara pic de ajutor, am vrut chinul doar pentru mine, dar la fel si reusita. Cum ar fi sa inchizi ochii, sa iti imaginezi si sa reusesti? Cum ar fi sa reusesti atat de usor?
Nu lupta cu aproapele sau cu inamicul este grea, nu a lupta pentru a obtine ceva este greu, lupta data impotriva ta insa, este de departe cea mai grandioasa batalie prin care ai putea trece vreodata.
          Nu te poti concentra, omule ! Lupta, lupta, lupta, ia totul, ia-l acum sau pierde-l pentru totdeauna! Sa lupt cu mine, asta e o nebunie curata, cum poti crapa doi munti?, cum poti distruge doua bucati de plumb? Cum poti face doua diamante sa-si piarda din valoare? Asa e, nu ai cum ! Toti ce poti face este sa le unesti, sa le spargi in mai multe bucati, dar care se vor aduna si vor face ceva, ceva mult mai puternic.
          Flux mare de informatie, nici urma de coerenta, lipsa de ratiune dupa o noapte nedormita, prea putina mancare, prea putin din toate, prea putin din ceea ce obisnuiam sa cred ca e drogul meu perfect. O lupta constanta, cu mine insumi, cu bunele si relele mele, cu multa ura, cu prea multa forta aplicata pe pereti, cu prea multa lacrimi crapate in pumni, fire de par cauzute pe caietul asta si nicio urma de durere, durere pe care sa o mai pot simti.
          E prea greu sa ma concentrez, voi reveni.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu