duminică, 21 martie 2010

Promisiune

E greu sa iti gasesti un prieten adevarat, pentru unii chiar imposibil.
In unele cazuri iti faci usor "prieteni", dar ii pierzi sau te pierd, doar pentru ca nu au fost prieteni adevarati. Ti-am promis ca o sa scriu aici despre tine si am sa ma tin de cuvant. Sunt sigur ca ti-am mai spus unele dintre lucrurile pe care le voi scrie aici si e normal sa le cunosti, pentru ca iti spun majoritatea lucrurilor care se petrec in viata mea.

Sunt o persoana haotica, de multe ori dezordonata si care isi sustine principiile, propriile principii. Nu o sa imi cer iertare fata de tine vreodata pentru ca tu nu de asta ai nevoie, acest lucru chiar tu m-ai invatat. Mi-ai spus ca m-ai ierta oricand, spunandu-mi asta, dar asta nu inseamna ca m-ai iertat cu adevarat si ca o bataie din palme, am fi din nou prieteni.

Am apreciat la tine faptul ca m-ai ascultat si m-ai inteles, indiferent de situatie, ai fost acolo pentru mine si am apreciat asta, chiar daca nu am aratat-o. Stii? Sunt milioane persoane care impart trairi, sentimente, probleme si chiar suferinte, insa sunt putine acele persoane care primesc un raspuns, asemenea fiind si persoanele care stiu sa dea acel raspuns. Asta esti tu pentru mine, persoana care a stiut de fiecare data sa imi raspunda la intrebari, sa ma sfatuiasca si sa ma ajute, desi uneori nu am ascultat.

Nu a fost usor sa te pastrez pana aici, insa nimic nu ma poate opri sa te pastrez in continuare, prieten adevarat. Ai contat mult pentru mine, la fel ca si acum. Uita-te putin in jur, s-au pierdut toti, eu de ei, tu de ei, ei de noi si tot asa, insa noi am vorbit in continuare, prieten adevarat, prieteni adevarati. Stiu ca o sa negi ce am scris, stiu ca poate o sa ironizezi acest articol, stiu ca poate nu se va schimba nimic, dar iti pun o intrebare: Stii de ce stiu toate acestea, tocmai eu? Pentru ca eu te-am ascultat, pentru ca eu te cunosc integral, asemeni tu ma cunosti pe mine.

Nu trebuie sa imi raspunzi ceva concret, nici macar nu trebuie sa imi raspunzi acum, sau peste o saptamana, nu te obliga nimeni. Eu doar vroiam sa iti aduca aminte ca tu esti un prieten adevarat pentru mine si crede-ma, nu sunt multi acesti prieteni. Tu ai sa intelegi, sunt sigur si da, spun asta: "sunt sigur" pentru ca te cunosc, poate, mai mult ca oricine altcineva si asta doar pentru ca tu mi-ai dat voie, multumesc.

Iti multumesc, Raluca ( Lalu. ), iti multumesc, prieten adevarat!

P.S. Eu imi respect promisiunile!