duminică, 18 aprilie 2010

Stay hard. Play hard.

Vino mai aproape, e intuneric, nu mi-e deloc teama, fac numai ce vreau eu, nu ma poti controla, nimeni nu ma poate opri.
Te apropii usor si iti incepi marsul nebun, de care iti era atat de dor. Nu mai e nimeni aici, nu mai sunt reguli, nu mai e monotonie, nici plictiseala, nici oboseala. Esti distrugator in cel mai bun sens al cuvantului, nu te mai poti opri, e prea interesant. Bezna, totul iesit din comun, totul impins la apogeu, adori asta, nu e monotonie, e exact ce cautai, continui, nu mai e loc de cuvinte.Nesiguranta este insfacata de intensitatea pasiunii, e prea tentant, e prea special si nu mai poti incetini.
Ii astepti raspunsul, fizic, nu ai nevoie de cuvintele ei, nu ai nevoie de soaptele ei, nu ai nevoie de nimic din ce poate gandi, din ce poate simti, ai nevoie doar de ea. Iti cunosti sentimentele, iti cunosti principiile, iti stii perfect prezentul, dar incalci totul, bravo, mereu ai fost asa. Esti nebun, esti atat de doritor de nonconformism, a devenit drogul tau, nu te mai poti opri, nu te mai poti satura .
Arunca tricoul alb, oricum doar te incurca, alearga pe buzele ei cu ale tale, domin-o si fa-o sa ii placa. Tricoul ei, pantaloni, nu, nu, astea nu sunt pentru tine, ele doar te incurca, continua, ai voie. Esti atat de pasional, ce faci? ce e cu tine? Ai ajuns sa te dopezi cu nonconformism, imi place tot mai mult de tine, evoluezi, realizezi, traiesti, nu ai limite, nu ai distante, nu ai urmari si nici regret.
Misca-te acum mai apasat, atinge-o, cuprinde-o, zambeste-i, apropie-te mai mult, sarut-o, da-i putere, da-i senzatia ta, da-i viata. Ai primit raspunsul in sfarsit, nu ti-a depasit asteptarile, sigur poate mai mult, provoac-o doar, ascunde multe lucruri, descoper-o, ai indeajuns timp.
Liniste si totusi o asurzitoare distrugere, vrei mai multa pasiune, dispari in ea, strange-o in brate, mai puternic, mai brutal. Iti place, ea adora acest lucru, continui aceste miscari, te ajuta si ea, le imbunatatesti, nu va mai puteti opri, nu obositi desi picaturile de sudoare se preling usor pe fata, devine drogul tau perfect, si-a dat seama ca tu cauti acelasi lucru ca si ea, si-a dat seama ca e indeajuns de tupeista ca sa te atace, nu aveai cum sa nu ripostezi.
Cearcane, rimel intins, niciun pic de oboseala, un nou inceput, dupa o promisiune. Te-ai gandit ca nu va mai puteati opri, te-ai gandit ca iti strabate venele acum, ca e un venin pentru tine, cel de care ai atat de multa nevoie. Ai continua la nesfarsit. Ea e stapana pe sine, va stii ce sa faca, vrei sa continue, pentru ca asa vrei si tu.

P.S. nonconformism !

Hinder - Born to be wild !

2 comentarii:

  1. Cat poate sa imi placa.
    E superba.
    :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci mi se pare genial articolul asta! :x
    Sunt atat de liber, sunt nonconformist, cred ca asta m-a ajutat sa il scriu! ps; genial !

    RăspundețiȘtergere