sâmbătă, 22 mai 2010

Drog !.

Observi ca tot ce se petrece e o piesa de teatru?.
Cat de urat suna, nu, nu e potrivit. Tot ce se intampla intre voi e o frantura de arta, pura arta. Il priveai stand surprinzator de calm in acel parc, citind. Era acolo si te astepta pe tine, habar nu ai cat a asteptat. Privirea iti joaca feste acum, ai facut cel mai important pas, esti langa el, pe aceeasi banca, un mic amanunt, esti cuprinsa in lumea lui. Apropie-te de el, saruta-l, imbratiseaza-l, ti-a fost oare dor de el?. Te-ai gandit vreo clipa la el?.
Nu te saluta, nu te intreaba nimic, vrea doar sa il saruti, va stii ca e totul in regula. E rau, e nemilos, s-a saturat sa ierte greselile celor din jurul lui, s-a saturat sa le observe imperfectiunea, nu, nu iarta nimic, nici macar pe tine.
Il lasi sa te cuprinda, fiecare sarut iti e o noua intrebare, fiecare atingere a sa iti da un puternic fior, te vrea, nu exista limite. Arata-i mai mult, stii ca te vrea, stii ca niciodata nu se va satura, nu-si va inceta ritmul.
Uita-te in ochii lui, trebuie sa ai incredere in el, e perfect constient ca nu esti sigura de asta, dar ti-o va dovedi. A spus de multa vreme `nu` monotoniei. Abordeaza subiecte exclusiviste, joaca dur acelasi joc in care esti implicata si tu, nu are nicio regula, nu il poti opri, nu incerca, nu vrei acest lucru. Concentreaza-te asupra ta, da, asupra ta, invata-i ritmul, abordeaza-l si tu, stii ca iti va raspunde oricarei provocarei, inghite-i trecutul, nu-l lasa sa se gandeasca la viitor, fii tu prezentul lui !.
Acelasi personaj, nu e sublim, nici tu nu vrei sa fie. Un nou loc de aceasta data, un nou inceput, mereu va exista un nou inceput intre voi. Esti aici numai pentru el si stie asta, nu vei scapa usor. Ai inchis ochii, te priveste inca, iti musti usor buza inferioara, el se apropie, ii simti atingerea mainii drepti pe sold, iar cea stanga iti contureaza intregul sir al coloanei. Vrea sa devii dependenta de el, vrea sa iti dovedeasca ca esti unica doza care il poate calma, vrea sa isi arate dependenta fata de tine. Gheata si foc, in acelasi perimetru, intalnire fatala, doua entitati diferite si totusi, una singura. Ii simti buzele pe gat, te contopesti lasciv cu el, si va place, esti doar o doza pentru el, cea de care nu se poate lipsi.  Palmele sale iti gazduiesc fata, il musti, il zgarii, faci orice ca sa il ai, vrea si el asta, dar lupta, lupta pentru ca stii ca nu e zadarnic, nimic legat de el nu e inutil.
Nu mai e loc de teama, pic de liniste nu exista intre voi, dorinta si placerea sunt unicele voastre cai de exprimare.
"Fugi, drogule, fugi !." [dar vino, am nevoie de tine .].

2 comentarii: