marți, 11 mai 2010

Taci !.

Da, esti aici. Crezi ca te joci cu mintea mea, crezi ca ma controlezi, crezi ca tu domini !.
Nu ai aratat nici macar jumatate din ceea ce poti, sunt sigur de asta, te descopar incetul cu incetul. Nu am pic de mila, nu trebuie sa fiu bland cu tine, nu ar fi bine asa. Nu meriti asta !.
Meriti un incendiu, fie ca jarul de placere din mine sa se reverse asupra ta, fie ca fiecare scanteie de geamat sa iti sfasie timpanele si fie ca fiecare flacara de brutalitate din mine sa o simti asupra trupului tau, mai blamabil ca al meu. Nu, nu e de ajuns, focul asta zace in mine, iar odata cu el furia, placerea, extazul, pasiv-agresivul se vor revarsa asupra ta, vei tipa si vom fi o singura flacara pentru o clipa. 
O clipa, atat va dura totul, esti starnita spre haos, esti gheata si da, te vei raspandi in jurul incendiului si nu mai poate interveni nimeni, nici pentru incendiu, nici pentru gheata. Prelungesti haosul si iti place, joci dur pentru ca stii ca vei fi rasplatita cu aceeasi moneda, iti place, te satisface, mai poti, mai pot, e reciproc, totul.
Taci !. Nu vreau sa iti aud cuvintele, nu vreau sa iti aud scrasnetele. Invaluie-ma, alearga-ma, fugi de mine, prinde-ma, oboseste-ma, simte-ma, musca-ma, nu te opri, nu te poti opri !. Sunt viciul tau acum, pentru simplul motiv ca tu esti viciul meu, si tot ce provocam e un alt viciu, pe care il adoram.
Taci !. Esti inconjurata, focul asta e de nestapanit, te vad cum vrei sa ma ataci, te simt cum arzi de nerabdare sa ma opresti, te zbati haotic si da, poti scapa, fa-o odata. !.
Taci !. Am stins luminile, nu mai am loc de miscare, prinzi putere, te manifesti, stiu ca poti mai mult, arata !. Nu trebuie sa stii ceva din ceea ce faci, nu trebuie sa te mai gandesti, nu exista urmari, nu exista regret, doar o singura regula : nu exista reguli !.
Traiesti, mai multa energie, mai multa placere, sunetele incep sa inunde camera, drog perfect, iese soarele, nu, nu mai conteaza, suntem aici, fa ce vrei, cat vrei, cum vrei,  recuperam !.

Want me?.
Hell yeah !.

P.S.:
Yeah, we're gonna love it when the lights go down
Hold on, here we go
Yeah, we're gonna go until our legs give out
Round and round we go !.

5 comentarii:

  1. nu tac :P nu exista reguli :) perfect world

    RăspundețiȘtergere
  2. tacerea e cel mai de pret lucru:X...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu trebuie sa taci, orice parere e bine venita aici ! No rules, life !.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Ioana: sa realizezi ca linistea e asurzitoare cred ca e cel mai nebunesc lucru care mi s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere