duminică, 17 aprilie 2011

I wanna` make you sweat !

Sa transpiri in juru-mi, sa transpiri necontenit, necontrolat, visand enorm, colorat in dementa...
As vrea sa-mi simti prezenta in jurul tau, in permanenta, sa imi simti trupul fierbinte, sa ma atingi si sa te arzi, sa nu mai suporti caldura, sa-mi transpiri prezenta. Sunt ecoul tau, ma poti asculta atunci cand vrei, mi te poti aduce doar soptindu-ti tie insuti, doar imbratisandu-te, doar memorand si desfacand fiecare placere in piese mici, pare le vei monta candva. Gandeste pozitiv, simte pozitiv.
Sunt miscarea trupului tau vexat in insuportabila-mi lipsa, ma innec in valul placerilor tale ca sa le pot aduce inapoi zilnic, cadem usor in abisul nesfarsit al iubirii, iubirea noastra, parca veche, parca tanara, niciodata incetata, mereu mai puternica.
Lanturile sunt atat de stranse de mainile mele, iar trupul e atat de rece in preajma mea, sfoara aceea ne tine prea tare stransi, doare atat de tare, ranile mi-au brazdat intreg abdomenul, iar bluza ta deja a fost sfasiata de sfoara mult prea rezistenta. Picuri de sange cad din trupu-mi, iar lacrimile-ti sunt parca infinite, sangele reprezinta focul, pasiunea, leul veritabil cu care te-ai ales, iar lacrimile-ti simbolizau zodia in spaima tainica de care nu mai reuseai sa scapi. Totusi...cuvintele cad necontenit in absenta sufletelor pierdute ale trupelor noastre. Zambetele curg in ciuda hainelor sfasiate, lanturile si sfoara au ramas la fel de stranse, ochii stralucesc in ciuda lacrimilor curse, iar trupurile se ating, se vor reciproc, se au, in ciuda tuturor picaturilor de sange, facute parca un izvor de munte.
Dar nu, nu mai conteaza, doare, dar e iubire, si e atat de puternica, incat nimic nu o mai poate opri, lupta cu mine ca sa lupt cu tine si in final sa reusim tot impreuna. :x

Un comentariu: