luni, 25 aprilie 2011

C.

Sunt sigur ca au fost multi inaintea mea care te-au numit frumoasa, superba, desteapta, ahh, si in toate zecile de feluri posibile. Deasemenea cred ca au fost destui care te-au apreciat, ti-au zambit, te-au alintat la fel ca mine. E imposibil sa nu fii fost si cei care arunca un "te iubesc" ca si cum ar spune "merg la toaleta", am dreptate nu?
Au fost atat de multi incat stii, ii cunosti si stii ce le poate capul copilasilor. Sufletul tau de curva te face sa fii frumoasa pentru toti, te face sa ii faci pe toti, cei prezentati mai sus, sa te vrea, sa te aiba, vor sa li te daruiesti si sunt atat de prosti, stupizi, cretini, mi-e usor sa spun ca imi e mila de ei. Sunt atat de pasnici in viata cotidiana, genul de om care se masturbeaza de 3 ori pe zi ca sa devina smecher la pantaloni, sunt niste "baietii mamei" acasa si cersesc 50 de lei de la bunici ca sa iasa si ei o seara in club, asta dupa ce au facut curat in toata casa si au ascultat cu atentie fiecare ordin pe care l-au primit, au fost sagetile parintilor ca sa poata iesi si ei in club si cine stie, te vor agata.
Nu pot sa ma abtin ( de-ai sti cat de bine ma face articolul asta sa ma simt ! ), parca mi-i imaginez, frezati, parfumati, haine noi luate din magazine ieftine sau haine scumpe pe care oricum nu stiu sa le poarte si ies si ei in cel mai tare club din zona, ca vine Inna sa-i incante si dau de ceva pasarici, care se vor a fi disponibile si chiar pun botu` la ei. Apoi te remarca fraierii, stand la bar si tratandu-i cu sictir. Si evident, ca orice bruta sexuala, te vor pe tine, cea mai a dracu, care oricum ti se rupe de ei si te citez :"Copile, ca tine mananc in fiecare zi". 
Eh, cum erau alea? "Hold me now, touch me now, i can`t live my life without you! Nothing`s gonna` change my love for you..." Eh? Ia zi, cate vrajeli din-astea ai ascultat? Cate prostii de acest gen ti-au trecut prin urechi? Ia spune, muza mea. 
Cum sunt baietasii dupa 3 ore de sex? Sunt transpirati, a? Te uiti la ei cu mila, nu? Nu prea sunt atat de tari daca tu nu ai chef sa fii tare. Saracutii de ei. Te cauta nu? Te cauta disperati pentru ca te vor, pentru ca i-ai prostit, pentru ca le-ai luat mintile, pentru ca esti prea curva pentru mintea lor. "You can try to resist...try to hide from my kiss..." Aa? Nu prea le iese, si sunt asa mandrii de ei. 


Pentru un suflet de curva...unul prea bun !

2 comentarii:

  1. Vomit:| ce-i cu aglomerarea asta de frustrari mizera? :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici macar nu ai citit articolul calumea, nu ai inteles nimic din el. Nu e nici pe departe o "aglomerare de frustari mizera", ci o scurta dezbatere a "femeii societatii" de azi.

    RăspundețiȘtergere