miercuri, 25 mai 2011

Nu ma cunoasteti.

Ce-ar fi sa ma schimb radical ?
Hm, ia spuneti, cum ar fi ? Ce-ar fi sa va arat si jumatatea plina a paharului? Ce-ar fi sa calc in picioare orice imi sta in picioare, ce-ar fi sa distrug orice fiinta infecta care consuma din aerul meu?

TU ! Nu am nevoie sa ma intrebi "ce e de capul meu", pentru ca nu vei stii niciodata raspunsul. Ahh, hai sa ne pupam in c*r pe fata, dar pe la spate hai sa cautam sa mai distrugem vreo doi fraieri. 
TU ! Degeaba ma intrebi ce e cu blog-ul, degeaba imi spui c am-am schimbat, oricum nu vedeti, oricum nu va pasa si mai presus de orice, oricum nu va priveste.

Ahh, iti mai aduci aminte de fraierul din mine? :X:X How cute is thiiiis :X . Jalnic, patetic, imi provoaca sila. Ce cuminte erai inainte, ce frumos imi sarutai bratele si ce dulce era cand ma cufundam in aroma parfumului tau de cumintenie si blandete. Iti place nu? Tuturor va place. Cum ar fi sa va fac toate poftele si apoi sa va distrug orice vis, orice speranta, orice traire ironica a vietii voastre.

S-auzi asa:
 "Draga mea, sunt paradisul din care nu vei mai pleca niciodata, sunt visul tau frumos si clipa pe care nu o vei uita vreodata!" , frumos, nu?

Iar apoi: "Stii...o sa ti-o spun in engleza: I had enough sweetheart, I got to change the flower ! XOXO :*:* "

V-amintiti nu? Frumos era, o sa fie si mai frumos, o sa fie mai frumos pentru ea, pentru cea pe care o iubesc cu adevarat ! 

Cu dragoste, 
de la tarfa la tarfa ! 
:*:*:*:*:*:*:*

3 comentarii: